U-formet Bil Nakkestøtte Pude Hukommelse Skum Indvendig Auto Puder Universelle Hoved, Nakke Beskytter Bløde Pude Pude Aftagelig

kr175.85 kr105.53 Gratis

Tags: hals pude volvo, bil nakkestøtte pude, bil hoved pude, auto pude, bmw hals pude, bil pude hals, pude rejse, auto hals pude, auto nakkestøtte pude, bmw pude.

På lager

Beskrivelse

  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Item: ck177
  • Fyld: Naturlige fibre
  • Materiale: Ægte Læder

Beskrivelse:

Hvad er de funktioner i bil sæde puder?Manglende støtte til hovedet kan medføre, at din hals med at gøre ondt, og når at sove i en bil, dit hoved er altid ramte mod døre og vinduer i bilen.Derfor, venligst få en bil sæde pude til at gøre din lur-tid i bilen mere behagelig.

Funktioner:

1. Behagelig lur tid.Den vigtigste design af bil sæde puder er at give passagerer med hoved og hals støtte, når de falder i søvn, hvilket giver en mere behagelig lur tid.

2. Den U-formede støtte design giver støtte til hovedet.Om den vigtigste drivkraft eller assistent driver, kan det give behagelig støtte til dit hoved som en U-formet pude i løbet af resten.Side puder af hovedstøtte er fyldt med blød og tyk hukommelse skum puder, som er nok til at blive brugt som en pude.

3. Let at installere.Hovedstøtten er aftagelige, og det kan være let fast på nakkestøtte støtte stang.

4. God omsorg for passagererne.Den bil sæde pude komfortabelt kan støtte hovedet og den ene side af halsen, slappe af i musklerne, og forhindre hals fra flydende på grund af lang sigt bøjning, træthed og smerter.

5. Beskytte dit hoved fra at banke på bilen døre og vinduer.Tage sig af din familie, venner eller forretningsforbindelser.

Specifikation:

Navn: U-formet Pude

Materiale: memory foam

Størrelse: om 31.5 cm*21cm*18,5 cm/12.40*8.27*7.28 i

Sæson: alle årstider

Farve: abrikos-grå -, abrikos-sort, sort / grå, ren sort

Packing Liste:

1*U-formet Pude

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 0 out of 5 (0 votes)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse