2stk Bilens Batteri Terminal Klip Stik Shims Kit guldbelagte Stik Adapter Sæt Til Bilen Negative Auto Campingvogn Marine 2021

kr97.04 kr77.61 Gratis

Tags: marine gps-modtager, klemmerne batteri, militære batteri terminaler, batteri indlæg, dække kit, af batteripoler, bil hukommelse saver, android ais-modtager, ais marine radio, eksterne terminaler batteri.

På lager

Beskrivelse

  • Item Størrelse: 10 gange 10tiems 5 cm
  • Specielle Funktioner: tilslutning
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale Type: Zink Legering
  • Mærke: Ai BIL SJOV
  • Element Vægt: 350g
  • Spænding: 6V
  • Model Navn: Stik
  • Out Power: -
  • Drop shipping: Støtte

Funktioner:

1. Fast Clamp Ledninger: Disse bilens batteri terminal stik er faktisk en stram pasform, og der er mange måder at løse ledninger.Det er praktisk, når du tilslutter flere størrelse ledninger til den samme terminal.

2. Nem at Installere: Installér batteriet indlæg uden nogen problemer.Nem at installere, er kun et sæt af Alan skruenøgle der er behov for.Spænd batteri, ledninger tæt med specielle skruer.

3. Positive og Negative Terminal: Positive (19 mm) batteri terminal stik og negative (17mm) batteri terminal stik.Hvis terminalen ikke er stor nok, 2 kobber afstandsstykker, og der er desuden kobber materiale er også flere ledende og fleksibel.

4. Robust Struktur: zink legering struktur har en stærk ledningsevne, nedbringe den nuværende transmissions tab.På samme tid, det beskytter batteriet kolonne fra korrosion forlænger batteriets levetid.Leveres med bonus 2 beskyttende dække.

5. Fire Terminal Blokke: Den 2/4/8/10 AWG instrument input.Ledninger stik har fire forskellige størrelser, let at ændre ledninger.

Bilens Batteri Terminal Stik-Kit:

Denne bil batteri terminal clamp er en rigtig god idé at tilføje nem-at-bruge-forbindelser til batteriet.

Armaturet er designet til at tilslutte forskellige elementer og udskifte armatur, der kommer med bil/lastbil/RV.

Der er ingen grund til konstant at løfte motorhjelmen, spænd eller tryk på forbindelse.

Nem at installere, bare sørg for, at den positive pol klemme er forbundet til den positive pol, og den negative pol klemme er forbundet til den negative pol.

Designet til høj aktuelle applikationer og bil audio ledninger projekter.Hjælper med at forbedre udseendet af din bil hood.

Specifikation:

Farve: gylden

Materiale: zink legering

Mængde: 2 (positive og negative)

Packing Liste:

1*Negative Terminal

1*Positive Terminal

2xGasket

2xCar Batteri Dækslet

Bemærk:

Hullet af den positive terminal er 19mm, hullet af den negative elektrode er 17mm, og hullet i den positive elektrode er større end hullet, og som af den negative elektrode.

pakke

5
8
4
6
3
3
2
1
1
0

Bedømmelse: 5 out of 5 (1 votes)

5
Ercolandia 2021-05-10

Fits the description

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse